Levél Emy Winehouse-nak
Szeretnék olyan szépen énekelni,
mint Emy Winehouse. Új tragédiát írni.
Milyen összefüggés van itt tudás és drog között?
Mért ad oda az ember mindent, érzésekért?
Milyen tragédia készül épp,
ahonnan már átvágysz odaátra,
Nem nézel szembe többet a zord világgal.
Persze, lehet megölték, könnyű volt okot találni.
Elhiszem, hogy lehettek árnyékemberek,
aranylövéssel fényoltók, hivatalos, nem létező
gyilkosok.
Emy nagy szerelme börtönben, és csak jön a pénz.
Azt sem tudod mennyi van, kell még a finomból
hogy jobb legyen, még jobbat akar, nem elég már semmi.
Odáig ment, hogy nincs kedve visszajönni.
Az igazi nagyok odaállnak, fürödhetünk meteor fényükben.
Gyönyörűséges percek, életfűszer, de gyorsan éget el
az atmoszféra. Dehogy haltál meg, dehogy,
az örököt hallhatom én hangodban,
az igazit. Köszönöm neked, szebbé tetted az életet,
sorsod csak párhuzamos siker és tragédia lehetett.
Igazi vagy, fényben járó, ezt zárták el nekünk elektromos jelek,
szerelmed nélkül feladtad az életed.
Mi gyalog mentünk sötétben,Te Ferrarival ultra fénybe, de énekedtől mi, sötétben járók is, kijutottunk a magas fénybe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-20 10:11:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-20 10:11:28