Látod, gyermek vagyok újra,
Semmit sem tudok.
Engem vigyél, elébe állok,
Nem eshet több bántódásod.
Szólok az angyaloknak,
Szólok a mindennek,
Ne, ezt ne,
Ezt semmiféleképp.
Tabu legyen, érinthetetlen.
Vegye le róla most minden rossz
A mocskos kezét.