Egyszer majd eltűnök
Ha egyszer eltűnök, hiányzom majd neked,
vagy nemlétem csupán tudomásul veszed?
Fegyelmezett leszel, mert azt nem tudhatod,
hogy élek, vagy talán már rég halott vagyok.
Mert hangtalan a szám, tollam sem hagy nyomot,
ki eddig szeretett, már bölcsen elhagyott.
Vajon milyen leszek, hogyha már nem vagyok?
Emlékeidben még éppen, hogy maradok,
emlékeid valameddig megtartanak,
avagy örökké óv rezgén a pillanat,
mely épp, hogy el nem ejt, bár vigyázhatna rám,
a kettőnk néma titka ölel át csupán,
két kézzel átkarol, nem enged el soha,
de én már nem leszek édes, sem mostoha.
Jön az ősz, nem is jön, idefelé rohan.
Egyszer majd eltűnök, a halál megfogan.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-16 22:44:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-16 23:21:05