Fishing song
dalszöveg átirat
Hát hogy is mondjam, szeretem a nőt, de
Horgászni lenne kedvem. Az Ontario
Mellé behajtok a kocsival, egész nap ott áll,
Behúzott kézifékkel. Ha kapás van, fel-
Ugrok hirtelen a székemből és eszembe
Jut, ahogyan az ajtóból nézett vissza rám,
Hiányozni kezd, miközben süt a nap a tó-
Part szélén. A csukott kocsit figyelem,
A víz felszínéhez beszélek, önmagamat
És őt látom, kitörlöm a szememből a
Csipát, éhes lettem. Felfalnék egy egész
Halat, sietve megyek haza, hogy elmondjam
A víz jó volt, az idő remek volt, csak te
Hiányoztál, de most meg a horgászás.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-07 00:44:54
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-07 00:44:54