végtelen történet
már hetek óta azon rágódtam
vajon én öltelek meg
nem voltam elég gyengéd
az utolsó hetekben
nem tettem meg érted mindent
időben
nem vettem észre
nem vettem észre
az én hibám
mindez megtörténhetett
ha egy véletlen pillanatra elnevettem magam
szégyenkeztem
valószínűleg megelégelted
egy reggel arra ébredtem
veled álmodtam
hatalmas voltál és erős
olyannyira hogy minössze pofid
szemeid és a mellkas tömzsi részletét
voltam képes pszichémmel érzékelni
derűsen néztél rám
úgy álltam ott előtted
mint a Végtelen történetben
Bastian a kutyaszerű sárkány előtt
tudtam bármikor felkapaszkodhatok
hátadra hogy tovább vigyél
akkor reggel ébredés után
rádöbbentem valahol egyszer megállapodtunk
mint a jóbarátok az út kezdetén
ha a folyóhoz érünk
ahhoz a hídhoz
én majd megfogom kezed
ha már átjutottál elengedem
és visszaballagok
a dráma része volt
Deena-nak igaza van
szeretet vagyunk és nincs halál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-06 16:05:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-06 16:05:37