úgy szeretlek
úgy szeretlek mint méze kén
csendélet tarka véredény
úgy szeretlek mint füst a hő
szívlak tüdőmbe könnyező
kifújlak vetlek délután
úgy szeretlek mint rongy huán
úgy szeretlek mint télkabát
idegből húsból szűrt hazát
úgy szeretlek mint jégeső
csempetócsákba térdelő
háziasszonyra vert homály
úgy szeretlek mint bart kodály
úgy szeretlek mint rengeteg
szagát a lápos blődliget
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-04 23:07:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-04 23:07:04