fix you
itt ez a ház: minden fala üvegből
van. megérintheted. ez más, ez
nem az ablak üvege. annál sokkal
vastagabb. lent pedig: a szőnyeg.
fekete-bordó kockák. ha sokáig néznéd,
hallucinálnál.
és hallod, hogyan terjed valami
láthatatlan. maró, keserű ízek.
olykor elviselhetetlenül édes az illat.
saját holdak egy saját, félrebillent
naprendszerben. és nincs központi csillag.
nincs ágy, párna. nincs árnyék, hang.
nincs mentség, abszolút pont, csoda.
és ajtó sincs.
csak hallucináció van. üvegfalak között
üvegtestek. áttetsző célpontok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-03 23:27:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-04 14:05:19