Ó-Dokk.hu
Versbe szövöm bánatom
Mert a Dokk-on az üzeneteket
Szerkeszteni nem tudom.
Legalább ne hazudna a rendszer
Azt rossz a jelszó mikor jó.
Így szerénységem nem láthatja
Mit írnak neki ,hogy válaszoljon
Annak aki a kérdést felveti.
Vagy csak engem diszkriminál a rendszer nem tudom.
Írtam is a Dokk email címére
Azóta is féllábon állok.
Ez már a Turáni átok.
Vagy a világvége már a spájzban van.
Mostoha gyermek ez az oldal is.
Mint a művészet i maga is.
Ó Dokk.hu irodalmi kikötő,
Fogadd be teherhajóm
Könnyítsd terhemet .
Hiszen rajtad keresztül.
Annyi művemnek értelme lett.
Had olvassam kérlek, a hozzám írt véleményeket.
Úgy szeretném látni, csak még egyszer
Friss fórumban felbukkanni a nevemet.
Rákattintva nem mondanád rossz a jóra
Még ha hígabb is olykor mint a Tóra.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-01 18:38:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-01 18:38:34