Cannabismese
azokért kik életért sikítottak.
Remegve kér cry for help fél xanax mozaik
életéről eltaposott cannabisról HAMIS Kelemennék
próféciájáról kiket zárt az idő. ők sem tudták. egy
egy leander törik cserepestől . földamaszat kék
legyél az idő öreg füvezője mellém ülj Jack
made in china és tamariska és erőspista és összevissza
nyissatok a kerouaci gondolatoknak. ablakot tárjatok
fulladok nem volt eső
kell a földnek : nem volt eső:kell a földnek
előimádkozó...
sirass minden hortenziát és ne lásd
előimádkozó
a lányhaját. szélbomlott haját
Cody látomásai eszméletlen pózban gyalogolnak. de lehet
hogy más a név. és ez itt vízió . zacskó a lábon repedt a körmöd
ez már nemcsikágó. én rendezek kőműves kelemennét.
statisztálok öreget esőt. de nem a trafalgar felé.a lepukkadt kocsmánál
hol a prozacé az áldozat. pogány templom sörszagában
ne aludd ki a részegséged Faust ! fekete a NAP / Zenitéjen
/ a lány haja törött báránybőr /
nem írok avantgard mesét cry for help ! körötte absztrakt
világa elmosódik. pillát huny a kéjencvén pap adj nekünk
megereszkedett orgia
törött mázak a freskókon.. imádkozz a bűntelenekért.
most és mindörökké tehénszarba lépj! amen
Az őszinteség lovával lépj- kieg: rózsafüzér : kieg
fekete szavakat morzsol kékeres kéz
A nő fekszik fehér báránybőr reszketszáj
...mint proust lilán reszketszáj légy az idő...
vén füvezője. csendbenhajtja fejét.cannabismesék
az első gondolat a legjobb mondja és nem enged Jack
imádkozni. látod a járdát? a kehes ló kiforrta magát. kiforrta?
hókás. és már nincs kőműves kelemenné. hamvait magvető
trágyába szórta lakat a szádon kerouac látod
a halak a vízben basznak bűntelen tisztán tejelnek
egyszer hosszan / hazudj / fehérlóval lépj !
...pontvessző / ...pont, vessző,.....---- /
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-01 15:22:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-01 22:04:36