Utazom. Célom még nem tudom
halad a táj mint a képzelet
mint a film, pereg
előttem pusztaság
majd zöldbe boruló táj
tovább virágzó rétek
ezer színben éled
cserjék, bokrok, kicsi követők
köszöntenek fák, s
büszke, feszülő csodák
sokat látott bölcsek
erős törzsek
gyengülő élet
elhalványuló világ
nem látok már csodát
Utazom, célom már tudom