húsvét
súlyos barna függöny mögött. kék és piros kisautók.
a legszebb ajándék volt. és nem lesz több ilyen.
egy kopottas fotel. az üvegezett ajtó mellett.
ismeretlen rokon. pokrócok alatt. mintha fázna.
az az édeskés illat. feszengtél új ruhádban.
a tojásokról elfőtt a víz. kocogtak a lábos falán.
milyen furcsa. sima arcodat üdvözlésképpen.
a dédi puha ráncos arcához érintened.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-27 22:44:11
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-27 22:44:11