Sehonnani bitang némber
Ezt kipakolod azt bepakolod
a nylon a zsák szaporodik
mint gombatelevény
úgy növi be a látképet
(bár ki mit lát rajta arról ne szóljon a fáma)
máma még változnak a dolgok
(látszólagosan) elhagyólagosan
itt ott
(engem téged??)
mindenesetre a fekete egyre több
(sittes zsákok garmada hadserege)
Győzni akarnak
(ha akarnak fognak is
így egy karizmatikus ismerősöm)
nesze nekünk!!
kiköltözöl belőlem szép lassan
megfontolatlanul
bútorainkat másnak adod
más tüdőt képzelsz magad mellé
más gyomrot vesét epét
más agytekervényeket csontvelőt váladékot
folyok ki kezedből
szivacsból mosogatólé
folyok ki tekintetedből gondolkozásaidból
gombolkozásaidból :) folyok szemedből
folyok nemi szervedből
napi havibaj leszek vagyok neked máris
és máris távozunk
magunk mögött hagyva leégett áramköröket
megolvadt biztosítékokat
(nincs biztosíték)
(kiverve kiverve)
lerángatott tapétát
zsíros foltokat foltjainkat a falon
életünk (?) önkéntelen freskóit
üres kiszáradt konzervdobozokat
megkövesült ételmaradványokkal
a közös kanalazás csörömpölő emlékével
és nincsenek kérdéseink
mind bedobozolva papírba burkolva
törékeny edény
jelzi a felírat
ami túl éles túl vastag túl piros
(az a rohadt filctoll)
túl letörölhetetlen
csak kivágni lehetne
…....szívem hol van az ecetes olló?
…....sehol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-27 21:25:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-27 21:40:20