örökifjú
Élni oly édesen, fitten és üdén
örökké rácsodálkozva a világra
mért is születtem, Én?!
mi célból jöttem a földre?
elvégeztem e feladatom,
vagy most munkálom épp.
gyermekies elmémmel értem
küldetésem, vagy elég, hogy közel
jártam ismeretlenhez és feltehettem
kérdéseimet.
láthattam a világ ezer kincsét,
megérthettem az évszakok
üzenetét.
foghattam bőven női mellet.
kezem nemcsak a földet túrhatta,
de még túrhatok, szép lyukakban.
és mi még mindig erővel duzzaszt
a szép, nagy, kerek fenék.
mint az űzött vad ki életéért,
hajtom magam a szép női nemért,
mindörökké.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-25 18:27:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-25 18:27:23