idő
Tűnődöm a múlton
jelenen és jövőn
merengek mindenen
bambulok tova
bambán nézek, valahova
legszívesebben átlépném a
küszöböt
túlszárnyalnám az időt
de, megállásra késztet minden perc
csendre csitítanak a másodpercek
majd..., egy szempillantás alatt
átlépem őt
megtekerem láncait
térdre rogyasztom lábait
megláthassam: semmibe veszek így
mibe jó, épp most, elmerülni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-23 21:00:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-23 21:00:48