Fénykép
az autópályán száguldanak a fények
a tévé adja a katasztrófafilmet
én ott állok az út végén
és nézem, ahogy mennek
az egyéb kocsik és
gazba hajtanak
meghalnak
vagy tovább élnek
gazba hajtottam meghaltam és élek
a múltamat őrzik azok a fényképek
amiken ott állok aranyban
háttal a gazos rétnek és
autós látomásként
közelednek felém
halvány rémképek
és könnyelműen nézek
a fényképről a nézőjének
éppen egy ilyen régi
fényképet nézek
és mivel nem hall senki
hát bevallhatom
egy kicsit félek
régi szép emlékek
születtek kis rémek
mintha könny csorogna
a képen a szeméből az énnek
kicsit nekem is megered
és új kis pontját látom
körülöttem a fénynek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-23 12:12:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-23 12:12:37