korszellem
*
(itten egy felakasztott veréb képe látható)
*
(nem pacsirta szól, a csalogány
dalol amott a gránátalmafán)
*
fészkemből lógnak hangtalan húrok
isten ujján hurok mitől meg is fúlok
felettem a szélzúzta fészek
alatta lent épp elenyészek
a halálom már nem álom
a semmi ágán találom
*
ha nem láttál még akasztva madarat
lásd hogy a halál miként is arat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-23 10:40:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-23 10:40:37