Négyszarvközt
-Szia bivaly..
-Szervusz tulok! Már megint mi baj?
-Elpusztulok.
-Utolért a marhakór?
-Ne marháskodj, te lator! Mit látsz itt a két fül között?
-Jéé! A párod feltülközött?
-Elcsábult a mihaszna..
-Hát a lagzi?
-Halasztva.
-Fel a fejjel, nagy a karám!
-De azt mondta a szarka rám, vén vagyok, egy bús tulok. Én is érzem, lustulok.
-Ne add még fel, tulok komám, egyetlen nőstény ostromán nem múlhat a tulok nemzet. Engem is bús bivaly nemzett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-22 15:44:48
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-22 15:44:48