Én megmutatom neked
Emlékszel? Azt mondtam, megmutatom neked milyen, ha szeretnek.
Azt úgy lehet pedig a legjobban, ha te nem szeretsz már.
Látod, én itt vagyok, és várok rád.
Tudod, könnyebb nekem hidegen izzani,
mint túlzás nélkül szeretni.
Tudom, amelyik férfi megüti kedvesét,
ahhoz ragaszkodnak,
amelyik meg csak öleli, azt megcsalják.
Ismertem a szabályt, ne mutasd a másiknak,
ha nagyon szereted, mert rájön, hogy függesz tőle,
ettől megijed, elmenekül akkor tőled.
Én nem bírtam ki, jóllehet pontosan tudtam hibázok,
mikor hagytam észrevenni magamon, halálosan rád szoktam.
Ezért, mikor bennem felengedett a megfagyott nyár,
akkor benned megszilárdult a forró tél.
Így félre raktam magamban a szerelmet
a legbiztosabb trezorba. Csak neked nyitom ki.
Jobb, ha elveszik örökre, mint másnak adjam, ami a tiéd.
Újra gyermek leszek, aki egyedül is boldog lehet,
ha te már végképp nem szeretsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-16 21:08:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-16 21:08:26