De addig is
És mi van a vers után?
A költemény megszüli a halált!
Egy átmulatott éjszaka végén,
a papírra borulva rámtalál, aki rámtalál.
De addig is hány hétfő, és kedd,
hány unott ébredés, ha itt a hajnali szürkület.
Mennyi tíz, száz, ezernyi pillanat,
mikor nem vagyok más mint csajkát hörbölő rab.
Ajtómon hány kopogás, csengetés,
akiről azt hittem Ő, az mégis tévedés.
Még mennyi utolsó szerelem, bűn a bűnre,
két iksz a négyzeten mennyi, kérdem magamtól szemlesütve.
És hány Isten, hány ég, hány pokol,
hazug imáktól szám még hányszor fuldokol.
Mennyi indulás,mennyi sosem érkezés,
mennyi, mennyi, és, és....
De addig is, addig is...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-16 15:29:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-16 15:29:04