A zene
Ahogy számat nyitni tudtam,
mint üde virágszirom lények,
dallamok nyíltak torkomban,
pedig nem tudtam mi az ének.
Kiságyam rácsát markolva daloltam,
Hangom csodálattal figyeltem,
a zene lényegébe hatoltam.
a magam által gyártott nyelven.
Anyám szép nevetős szeme,
bíztatott mindig engem.
ujja a gyors ritmust verte,
míg én a melódiát zengtem.
Felkapott, velem táncra perdült,
boldog kacagását ma is hallom.
A szívem húrja belerezdült,
nincs szebb dallam, bevallom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-13 13:48:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-13 13:48:04