Találkozás a napemberrel
Pipacsok nyílnak el homlokodon,
Míg a szavakat lángnyelvek közül
Veszed, konokul megforgatod, ha
Tűz, hát legyen pokolból vett,
Csiszolatlan, napheves.
Te még beszélsz éjjelente a fákkal,
Hajnalhasadtával hosszan, grófosan
Ülsz fenn a hegyen, és mielőtt torkát
Elvágod, kis keresztet rajzolsz a
Bárány homlokára.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-11 14:31:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-11 14:31:59