Mindig
Már elkezdődött minden,
aminek el kellett kezdődnie.
Már csak az a kérdés,
hogy melyik mikor ér véget.
Buszra nem veszel bérletet,
de metróra igen. Szereted,
hogy mindig ül szemben valaki.
Általában tudod hová utazol.
Néha csak céltalanul bolyongsz.
Nem gyújtasz rá ott sem, ahol
szabad. Vannak olyan állomások,
ahol soha nem fogsz leszállni.
Most még valódi lehetőség
minden, ami eszedbe jut.
Kérlek, fejezd be a felszállást.
Mostantól mindig ősz van.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-10 20:06:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-10 20:06:12