Húzás
igen, ez a vékony, keskeny sáv;
nem amire egykor gondoltál,
feleannyi mint négyévesként
magad elé tűztél jövőként;
lábadat hiába tennéd rá,
falra mászni úgyse próbálnál;
mégis, ahogy húzod ujjadat,
"felőled" a falon ott marad -
egész vékony, alig, keskeny szál,
föl ne emeld ujjad, mert elszáll,
látod, ez a régi folytatás:
örökös érintésben kezed -
(hiszékeny voltál, most azt hiszed)
föl ne emeld! ennyi életed.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-10 12:12:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-10 12:12:36