Hogy a madár
hányszor ver a szárnyaival,
nem azt kell tudni.
Amíg nézed őket,
identitásod elveszted;
megsemmisülsz.
Meleg, mocsaras idő.
Azonban legyenek nyomok,
amiken álmodozni lehet,
elviselhetővé tenni a sötétséget.
Jönnek feléd haldokló fenyők,
hogy ismét világítsanak.