polc és fiók (..)
régi hazaúton sebfelmetsző szél
ismerős illat - kapualjnyi bánat -
a nemszólokbelére a kibeszél
és elszaladni ha kopogó lábak
csak az idő állt meg minden más siet
közben már gyakorlok női arcokon
de nem megy még jól ez az enyém-tied
még pár barátom kitart még pár rokon
ingeket is hordok - kisebb méretet
polc és fiók között vándorol a kép
és nézem a hülye istenvéletek
filmeket vagy azt a csöpögős zenét
az is átfutott hogy elénekeljem
és bárkit elmarok - meg ne feleljen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-06 00:24:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-06 00:24:19