helymeghatározás
Ami azt illeti hogy a madár hányszor
ver a szárnyával nem azt kell tudni
Esély identitásod elvesztésére
Azonban legyen egy nyom
az aura alatt elveszett tökéletesség
megalkotása során
ebben a meleg mocsaras időben
A memória elég neked csak az
utolsó zaja a fekete értékei
Itt vagy jönnek feléd a haldokló fenyők
hogy egyszer ismét világítsanak benne
A Föld az egyetlen e célból
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-05 10:05:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-05 10:05:17