Tömegben
Már mindenkinek a fülébe morgok
a tömegben, az Őrs Vezér terén.
Csak annyit, hogy nem vagyok boldog,
s még néhány gusztustalan dolgot.
Szégyen. Talán.
Múltkor elgáncsoltam egy nőt, ne lépjen
a sarkamra többé, komor tehén.
Végül nem zuhant el, szerencse,
ő a kijáratot kereste.
Tahó vagyok.
Mutattam a BKV-ellenőrnek
sebeim, s mondtam, ma megölhet.
Nem hitte el.
A metrón hitvány seggekhez nyomódtam,
nincs itt már hely, e gyors-pokolban
süvít a tér.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-05 09:09:55
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-05 09:09:55