rejtve kívül
mi történt a te életeddel
bámulsz felfelé a csillagfényben
mint aki nincs de aztán mégis
sejtjeid lényegéig hatol a csend
tágul és összehúzódik
ami részed van az rejtve kívül
láthatatlan ember
dől neked onnét fentről a mélység
és elhagyod e helyet
mint füstbeborult szobát
szoknod kell hogy messzebbre jutsz
napszél kapaszkodik vitorládba
védve vagy de csak színleg
a közelség közelít egyre kékül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-04 13:44:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-04 13:44:52