A kígyó ürege
Valószínűtlen, apokaliptikus, fojtás,
(a fenevad ez a bibliából, aki van, de nincs)
Kígyó dug a szájába annak nyelvet,
aki idő előtt kibújik.
Olyan az, mint életre kelt holttesttel,
a nyelv izmaival, kopasz kidobóival smárolás.
Lefekvés nyelvelés alatt,
nyirkos, mély fenekű üregekbe.
Végül az apokalipszis,
egy kinevetett írás,
az üregekből áradó béke
és vedlési nyomok maradnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-01 00:43:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-01 10:11:50