Tádámm
Gyomorideg mézédes félelem
Horgol az identitás itt az övem apám,
Eltört a csatja hogy miért ,mert olyan
Nagyon szerettem, felelőtlenül.
Mindenem eladó ,vagy kiadó.
Itt van ez a város Palotasoros
Munkahely nincsen ,harmincmillióba kerül minden.
Vonatok várnak ügyészúr
Nincs jogosítványom
Megérdemlem.
Esernyő kell ma esik
De nekem nincsen
Bár mindent megkapsz itt lenn
Költeni könnyebb mint keresni
Rácsaptam az ajtót a kéményseprőre
El kellett hagyjam a várost
Kinéztek a kéményseprők.
Vonat volt a jelem az óvodába
Forgószél a talpam alatt
Anyám is volt Amerikába
Te kába nemzet te kába
Én is voltam Amerikába
Te kába nemzet te kába
A tesóm most is ott van Amerikába
Utálom ha bele nyúl a gonosz a versírásba
A Miatyánk a legnagyobb varázsige
Mond el mindenkinek.
Az öngyilkos is volt karon ülő gyermek
Kiben szép jövőt láttak
De kreppapiros termek helyett vermek várták.
Aztán a sikeres is volt karon ülő gyermek
Kiben a szülők szép jövőt láttak.
Ő meg is teremtettet magának.
Neki díszítették a kreppapiros termet
Neki játszottak akik énekeltek
A sikeres és az öngyilkos közt vagyok én
A felgyújtott erdőben hullámvasút
Lágy kezű sikeres gyökér ,és remegő öngyilkos
Sajnálatra méltó, megfoltozott falak
Kivonult tűzoltóság, kamrában felgyülemlett rettegés
És felspájzolt boldogság és forog az egész
Gyere veszítsük véresen édesen minden ég
Ne tudjunk semmiről gramofonon megakadt Edith Piaf
Tadam tadam Megélni a szerzés megélni a vesztés csínjait
A választalanságot emlékszem az összes igent mondó válaszokra
És csak szól a megakadt gramofon elvész a tiszta és
Össze áll ami széthullott darabokra hiszen itt vagy
Még a terror is csoda.
Szeretni szeretni amilyen könnyű olyan nehéz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-29 08:48:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-29 08:48:59