elfuserált kép 6
ahogy kitépted az amúgy
sportszívemet, látom a húgy
savszintem lerí a vérnélküli
szervről, és bár a halál már üli
rózsaszín torát testemen, s rexi
az eb, húst nyert, gazdát vesztett,
pumpám a cseppet sem metroszexi
mancsodban, (ami meg metszett)
szorong szegény: amorffá nyúlván,
mint egy felsál, s bár haltam volna meg kurván,
nem így, hogy (most látom csak) fejetlenül,
a szívem mosdatlan barbár mancsodban ül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-23 22:33:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-23 22:33:32