Nyissunk tüzet fegyvertelen
Aki fenn van és Isten annak egy golyó csak
Ide lenn a táj ,nem akrrja tudja
Hogy mire mondta"Nagyon fáj"
József Atilla.
Magunknak kell magmenteni magunk
Mert az Isten elhagyott minket.
Vagy engem küldött ,
Az most mindeggy.
Igen is tehetünk mi is
Drasztikus e ha megölnek téged?
Támadjunk hát, vagy mind meghalunk.
Fegyvertelenül nyithatunk tüzet.
Semmit nem kell mást tenned csak
Nem adni pénzt közvetlen az ördögnek.
Az már ördög folytogatás ,ha nem teszed be a lábad
Multinacionális áruházba.
Ha megfogod a televiziódat és kidobod az utcára.
Nem vaszel fel hitelt , kiveszed a pénzed a bankból.
Elutasitod a luxust.
Kisboltokban drágábban vásárolsz, kevesebbet.
Ha megteheted lecseréled a motort az autót
Biciklire.A Plázákba sem lépsz be.
Ja és a nyilvánvaló mérgeket nem eszed meg.
Látod még ölni sem kell ,pusztitsuk a sátánt igy el.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-21 07:22:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-21 07:22:17