hülye
Dőlt ki az öltözőszekrényből
az ottfelejtett, átizzadt ruhák bűze.
Az nem lehet, hogy lementek oda,
a tóhoz, és nem történik semmi,
egy nővel nem lehet így bánni.
Képzeletben akkora pofon csattan el,
hogy beleremeg a közeli vízmű.
Száguldottunk a gáton, állt a
levegő, diólikőr lesz és nyúlpörkölt,
persze, neked a pecán járt az eszed.
Hülye vagy, mint szódás a lovát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-19 23:53:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-19 23:53:04