nemhangosvers
Csend van, csak a virágillat,
tűz van valahol, nem bennem,
csendben olvadsz el.
a víz felszínén most csak
pár körömdarabbal lett több,
ez így pont jó, ideális,
a hullám még felém dob egy
üvöltést, szépen csendben,
rá a cipőm sarkára,
lézerfénnyel odavág
felém a víz, csendben olvadsz,
nagyon csendben.
minden mozdulatomban
valaki moccan velem,
és egy kővel verem
szét az arcod
a víz felszínén,
szépen
csendben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-19 18:53:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-19 18:53:56