kávé és lidocain
Csak reggelre legyen főzve kávé,
és legyen hozzá két cukor meg tejszín,
hogy ízén induljon a nap;
ha esik,
az aszfalt krétarajzait elmossa,
mindegy,
felold, lemos, bemocskol és megtisztít,
csak reggelre legyen főzve kávé,
és legyen hozzá két cukor meg tejszín,
ha esik,
áztat a permet is, átnedvesít,
de a legnagyobb ellenség mégis
az idő,
minden ütése kicsorbít,
és szinte várja mikor török el
egészen,
mintha kevés lenne a valóság,
ad még,
jól van,
csak reggelre legyen főzve kávé,
és legyen hozzá két cukor meg tejszín,
a valósághoz meg lidocain.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-19 11:24:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-19 11:24:36