zöld
a papíron úgy néz ki,
mint a bagolyköpet,
végül is az jön ki,
ami bement:
a múlt idő apró egércsontjai,
csak a sorrend borul
a rossz helyére kerül a jó,
a tér, mint az idő, lebomlik,
a kedd, a szerdára hasonlít,
ez ezredszer játszott film,
unalmas pattogatott kukorica,
madame tussaudi panoptikum:
élőkből így lesz mozdulatlan,
a bőrből rózsaszín műanyag,
a csókból szex,
vízből citromos unikum,
a remény színe zöld,
vicces szín,
könnyen elveszik a fűben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-19 09:48:28
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-19 09:48:28