halgerinc
mint a parton talált
apró hal gerince
kövek közé szorulva,
a dagály a hátán kivitte,
a tenger meg otthagyta,
velünk játszanak ilyet napjaink,
nappal még csak csak,
de éjjelünk az nincs,
tudjuk azt, hogy volt,
tudjuk, kellett lenni,
mert látjuk szálkáit,
de minden, ami érzést adott
leszárad rólunk,
ahogy hal szemei is
csak kiürült gödrök,
a háttérben neonkéken
fluoreszkál a tenger,
nincs élő kép, csak ábránd,
a valamit kitölti a semmi
- előbb utóbb -
csak a háttér színe változik,
és a test hőtérképén
látni egy tenyégmeleg foltot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-19 09:33:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-19 09:33:24