félúton (jav.)
fehér vonal az aszfalton
fekete pötty a krétán
nem énekelt nyári sanzon
karkötő kicsi Grétán
egy világot kell kirakjak
mindig félúton vagyok
egésszé ők változtatnak
mint hasadó hajnalok
valahogy rég nem hat már rám
a lét dermedt fonákja
közönyétől száraz a szám
meggyként bűnt szed kosárba
és ami időt csak lehet
jó társaságban töltök
vagyis leginkább magammal:
hogy elvigyen az ördög
harangzúgás templomtorony
erős szél én épp buszon
imádkozok imádkozok
hogy ott legyél félúton
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-17 09:24:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-17 09:24:00