Legalább
gyilkoltam temetőt szemeimmel
nem tudtam mi a bor ki az ostya
látjátok fele rím fele inger
hogy elmondjam kitanult haragosra
változtam szavaim segedelmek
ez az út - a parázs - már többé nem kell
gyufa fújd el a lángom fújd el végre
gyere tenger bújj ide hagyd megölellek
vagy a vers szúrjon hogy a mostja
a múltja a vanja a régje se fájjon
és ha jönne megint az a hajnali még ne
lépj át vers ez az én akadályom
de ha mindenképp nekem úgy is jó
csak pár suta sor legyen tőrnek
csak egy-két szó
hidegen
ez a bősz-kaparászó
ősidegen
felfal
félelme
fáraszt rég
ha már mindenképp
legalább a halálomat öld meg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-15 13:58:59
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-15 13:58:59