Brilla megint
lakatlan szemmel szárította a plafont
szájában nyomorvérballada kussolt
lakatos tört és mentő ordító csendjébe
számtalan szavam rég nem ér fülébe
ajaktalan testetlen okosan telefonba
mondom a tutit tudjuk időzített bomba
robban egy napon hív majd a lánya
meg fogja kérdezni mi a rendszáma
a vége tizenkilenc vagy nekem nyolc
már kiért miért üres a gyógyszeres polc
el fog kergetni tavaly ősszel üvöltve
hogy szeressem a múlt tavasszal örökre
lélegzik ráng folyik apad élő dolog
klórház nászi asztalán halott nő mozog
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-15 13:08:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-15 13:08:18