Komlószálak
ne feküdj a csengőre beázott
elakadt néma kopogj halkan vagy
hadonássz az ablakon át hagyd a
küszöbön dolgaid indulj nagyon
korán ne várd a napkeltét csendben
közelíts némán távolodj dél felé
már ott is lehetsz vagy el se indulj
arass komlót forrázd lassan pakold
meg a batyud indulj tovább ne keresd
a révészt a folyó kiapadt légy derűs
megadatik miről nem is tudsz pihenj
meg dobj mindent a földre a felszín
alatti táj feltár apró sebeket korábbi
szelek dacos nyomát mélyen ragadd meg
a komlót tépd ki hasznodra hogy karcos
kezed égbe emelve lehiggadj...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-14 10:58:42
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-14 10:58:42