Borbála, várj csöppet, míg
megtörlöm az orrod
seb lenne a térdeden
ha elestél volna
Borbála
tudom hogy még nem fájhat
de sírj nagyon sírj
megvárlak
sietnél futnál sebesen
úgy csak anya csókol
égből csent tapaszmosollyal
Borbála
tudom hogy nagyon fáj
de nincs még otthon
nem vár ránk
odaérünk nemsoká
könnyed szalmaszálra hull
pormagam vályoggá dagasztod
Borbála
tudod hogy már nem fáj
boldog alázattal épül az
otthonvár
sárfala sós mézes és szikes
izzadtvörös lávacsíkos
zenemelegségben sültillatú
Borbála
tudom hogy régen fáj
szomorít a nemléted
méhre vár
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-14 10:47:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-14 10:47:52