Lehánytam a könyveket
Lehánytam a könyveket.
Esküszöm, nem akartam!
Nem tudom,
milyen az, mikor az ember
úgy érzi, hogy semmi sem kell.
De azt már tudom,
milyen az,
amikor az egészségügy
összemosódik a kultúrával.
Most egy képre nézek fel:
kupolás ház, Dunánál.
Ott tudják,
milyen az, mikor a semmi
valamivé akar lenni.
De vajon tudják,
milyen az,
amikor az egészségügy
összemosódik a kultúrával?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-12 22:37:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-12 22:37:04