(már nem merem)
üres térben kontúros négyzetek
pillantások szeszben felpuhult éle
nem lehetetlen már érzed-e
a kör négyszögesítése
ráhajol az idő a térre
megöl minket engem téged
itt ülsz benn velem szemben
az asztalon söralátétek
bennem alszol vagyok párnád
és ölelő álmod akaratlan
ellöksz megtalállak mindig
sosemvolt pillanatban
élek mint vezeklő álom
a bűnben mint hirtelen
hang a lassú csendek mélyén
túl vágyon és talányon
keserű mámor az emlék
tagadásom félelmem rád ront
meztelen állsz hisz voltam én
önző őrző védtelen menedék
és lettem köd homályos
káosz hazug és reménytelen
lidérc és lettem tályog
végső nincs és énvelem
lett gyilkos és elveszett
a remény lett aszályos
repedezett föld a szerelem
lettem... (már nem merem)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-10 01:54:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-10 01:57:21