Hiányzol
Pongyola ölel - érleli a penészt
Anyaillatú kávéspohár birtokosának -
Párnára hintve álmos ráncaim.
Pattogja szívem a koffein zenét,
Görcs vakar szárazságot nem tűrő májat,
Amíg antianyag érlel csalfa hangszálon Pál, Katit...
Bohókás hangulatban fészek lepi lassan fürdőszobaablakom,
Rettennek vendégeim jelenbe csobbanó csoszogástól,
Idegesen lepirítom magam... Vártak nagyon
Egy párzási gimnasztika után suta csevegést,
Lobbantva szunnyadó reményt, pókhálós ágyékot,
Labilis erekciónak gyertyafényt, ám a légyott...
Amnéziába nyúlna csöves velő a rossz belépőkért...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-09 08:15:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-09 08:15:08