Rapper trouvaille vázlat (2. verzió)
Pártol a csőszgyönyör, vérzem a kaszát,
makettgyerekként elit szívatom a hazát.
Meglátogatnak fika Bentleys kapák...
Élvezz el agybaj mikor horpad a lapát
a hátadon, vakarod? nem lehet kékül
a dudva szem kinyomva adótartozástól szépül
a terhekből hátunkra barokkor épül
ha lenyomom a torkodra a beledre vér ül
nincs helye nyakatekert okoskodásnak
unom hogy az "Én" iksz lett sok okostojásnak
lassan lebénul a rokkant társadalom
segít szerinted ha bizottság elé behívom
a sántát? na adom a fonalat de szőj!
maradj csak a kapunál ne emberekre lőj
a mérgezett egóddal és pisszensd az agyadat,
nihil novi sub sole: nincs új a nap alatt!
A múlt a jelenbe minket most kikeres,
stabil lábakon az ország csupán csak viszeres
tükör elé veletek mit láttok sok kamasz
totálisan szereted? hát vedd be! ez xanax...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-08 18:55:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-08 18:55:17