ablak és küszöb
kétségbeesett
kapkodás az álom
ellenkezik az ébredéssel
maradna még
s keneget talmi fénnyel
mint asszony sütés előtt
vajjal a tepsi belsejét
*
lenne akárkié
az első küszöbre leülnél
kopognál az első ablakon
nem menedéket kérnél
a "ki az"-t szeretnéd hallani
bizonyságot hogy még létezel
de most két falu között
az indulás és érkezés
kioltja egymást
csupán lábnyomaidon
kotlik talajmenti köd
maradhattál volna
OTT is volt ablak és küszöb
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-07 16:15:50
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-07 20:12:25