Jelentése: nemes, harcos, bölcs
Váratlanul a prepetting korban született bip-bip.
Boldogan vettem kezembe, karmolt az öröm
öltönnyé, majd konyhakendővé a nyakam; igen
jól esett, ahogy a zsebembe visít aztán lőnének
antitérerőnek. Köszönésként hallok egy Seat,
elfogyaszt egy tescola és egy rámarkolnék zsemle.
Amíg újra megjelenik letörölgetem magam.
Rád éhezve lettem kender-beverő galopp saru,
szerencsepatkód te áru-ló! Rajtam és egyenesen,
haladjunk, dübörögj, zakatolj éjszaka kúrjtúlnője,
de ne felejtsd a szádból kincsem a cumit,
míg altatónak Vagináló Vegita Zsófitól játszom a Kárógumit...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-07 11:03:35
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-07 11:03:35