Megtaláltam
Találtam egy doboz gyufát.
Amiből sosem fogy ki a gyufa.
Ha meggyújtok egyet boldog vagyok fényénél.
Nem merem másoknak megmutatni
Mert el akarják venni tőlem.
Vagy irigyek a gyufára hogy neki adtam magam.
Őszinte sem merek lenni, mert az érdekeket sérthet
Ezek az érdekek meg elzárnak a gyufa elől.
Pedig az az egyetlen lehetséges boldogságom.
Hogy élhettem ilyen sokáig egyedül.
Ha mindenem szeretni termett.
Csak nehogy túl szeressem fényét a gyufának
Árva magamat tudom csak adni, meg a kutyámat
Annyira kellünk mi egymásnak.
Csak hazugság volna ha eldobna.
Tarts meg kérlek örökre
Utolsó esélyünk a boldogságra.
Különben mi könnyebb mint hagyni égni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-02 08:11:30
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-02 08:11:30