profán mosolyod
őrület mi van velünk
olcsó szívdobbanás
szerdánként magaddal hozod
az ágyamban levetkőzöd
a fővárosi félkomfortod
olyankor már csak egy srác vagy a flaszterről
és belémszeretsz
azóta tisztább a kép
ülünk mint két üveg sör
még mindig nem múlt el
sosem fog
jó tudni
jó veled
akár egy pár is lehetnénk
de azt nem szabad
kapucniban állsz
túl profán mosollyal
a tekinteted nem változott
reggel aztán
vonatjegyet veszünk neked
téged vár budapest
engem csak az okkersárga szoba
nélküled
kapucniban állsz
és nem tudod mikor jössz megint
utoljára átölelsz. klassz feeling
lehetne hosszabb de azt nem engeded
rövidke csók szia satöbbi
aztán semmi több
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-30 22:53:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-30 22:53:52